Milieuverantwoord ondernemen, B3 industrie doet het!

Milieuverantwoord-ondernemen-B3-industrie-verpakkingsmateriaalOm ons milieu te sparen, komt het voor, dat u van ons – de door u bestelde goederen – ontvangt in in hergebruikt verpakkingsmateriaal.

Hiermee reduceren wij aantoonbaar ons bedrijfsafval en belasten wij ons leefmilieu aanzienlijk minder. Wij hebben namelijk maar één wereld en gezien het feit, dat wij deze wereld ‘lenen van onze kinderen’, doen wij er alles aan, om hier onze bijdrage aan te leveren.

 

Afvoeren defecte/oude elektronische apparatuur:

Als na vele jaren van gebruik – de bij B3 industrie aangeschafte goederen defect raken – bieden wij u aan, deze – onder voorbehoud van het aantal – gratis voor u af te voeren; dit na overleg met de afdeling verkoop.
Dus als u uw defecte plc, frequentieregeling, bedienpaneel, voeding, UPS ect. op een verantwoorde wijze wilt afvoeren, meldt het onze afdeling verkoop. Zij maken graag samen met u deze keuze, dat B3 industrie voor u deze goederen veilig en milieuverantwoord afvoert naar het lokale milieustation.

Verlichting:

Wist u dat het gehele kantoor van B3 industrie is voorzien van hoogfrequent TL buizen, gerealiseerd door onze projectpartner Jolectra Service te Nieuw-Lekkerland.
Door de juiste keuze van het type en een optimale verdeling in ons kantoor is er zelfs een betere lichtverdeling bereikt zonder vervelende schaduwplekken. Hiermee besparen wij op jaarbasis aantoonbaar meer dan 50 % elektriciteit!

Op afdelingen, waar niemand aanwezig is, brandt geen verlichting en staat de elektronische apparatuur uit in plaats van ‘stand-by”.
Dit in het kader ‘alle kleine beetjes helpen’….Milieuverantwoord-ondernemen-B3-industrie-aarde