Algemeen project

Impressie van nieuwe Eldon schakelkast voor de verzorging van een volautomatisch niveau-regeling van een vetsilo van 20.000 liter.

Voor de bediening is gekozen voor het Exor HMI touchscreen eTOP12 (5,7 inch monochroom). Voor de automatische niveau-regeling en de volautomatisch vraag vanuit het achterliggende productieproces is gekozen voor de Hitachi plc EH150, voorzien van analoge ingangs- en uitgangskaarten. Voor het interne roerwerk (P=30 kWatt), alswel voor de automatische pompregeling (P=5,5 kWatt) is de betrouwbare Hitachi SJ200 frequentie regeling ingezet. Alle elektronica-componenten zijn door B3 industrie zelf geselecteerd op basis van het wensenpakket van de klant. De benodigde applicatiesoftware is door B3 industrie-engineers ontwikkeld en bij de klant tot tevredenheid inbedrijfgesteld en opgeleverd. Voor de voeding is de industriële Wöhrle EPNW2410 ingezet. De componenten worden volgens specificaties ingebouwd in de schakelkast en waar mogelijk altijd voorzien van een thermostaat en een passend ventilatiesysteem. Desgewenst voorzien van een climat-controlled coolingsystem van Eldon.
De door B3 industrie ge-engineerde schakelkasten voldoen aan CE-EMC en worden elektrisch volledig getest voor aflevering bij de klant!
Alle tekeningen worden digitaal aangeleverd in pdf en zijn ontwikkeld met  het ontwikkelpakket StabiCAD.