Automatische Chrysanten check-weeginstallatie met sorteerband

Van onze trouwe afnemer Henk Maas Weegschalen te Veen hebben wij onlangs het vertrouwen en opdracht gekregen voor het leveren van alle hardwareonderdelen en de benodigde HITACHI plc-applicatiesoftware.

Voor hun afnemer is een volautomatische check-weeginstallatie gebouwd, waarbij het juiste gewicht van een verpakte bos Chrysanten wordt gecheckt op de juiste hoeveelheid Chrysantenstelen.
Afwijkende bossen bloemen qua gewicht (meer – goed – minder) worden op de afvoerband gecontroleerd verplaatst. Per positie van bos is boven deze afpakband per bos ‘Goed of Fout’-detektiesignalerings-LED geplaatst.
Zo kunnen de operators aan de hand van deze signalering direct zien, welke bos goed of fout is en weten zij direct wat met de bewuste bossen chrysanten moet gebeuren.
Deze totaaloplossing van Henk Maas Weegschalen en B3 industrie heeft de efficiëntie van de inpakafdeling van deze Chrysantenteler sterk verhoogd!

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden, welke Henk Maas Weegschalen u als totaal leverancier van weegsystemen te bieden heeft, surft u naar hun website: www.HenkMaasWeegschalen.nl