Invertek uitgebreid met ODV-3

B3 industrie heeft het leveringsprogramma uitgebreid met de nieuwste generatie ECO-drive  frequentieregelingen van het fabricaat INVERTEK.

Deze nieuwe serie ODV-3 volgt de voorgaande serie ODV-2 naadloos op. De vermogensrange loopt van 0,2 tot en met 250.000 Watt en zijn speciaal ontwikkeld voor ventilator- en pomptoepassingen.
Standaard beveiliging zoals snaarbreuk- en droogloopdetektie en brandmodus en vangfunctie voor beide richtingen. Tevens cascade-control en slaap- en ontwaakfunctie.
Verder bezit deze serie speciaal voor pomptoepassingen de zogenaamde pompclean-, pompblokkade- en pompstirfunctie.

De beschermingsklasse varieert van iP20 t/m iP66 en is afhankelijk van de bouwvorm en de vermogensuitvoering.

Door nieuwe technologieën is de harmonische iTHD lager, die voldoet aan EN-61000-3-12. Dit resulteert in een lagere ingangsstroom en hierdoor de mogelijkheid tot de selectie van een kleinere kabeldiameter en kleiner schakelmateriaal (iTDH < 30%), wat resulteert in een economische besparing.

De afmetingen van de behuizingen en de connectoraansluitingen zijn identiek gebleven. Dit geldt ook voor de parameters, waarmee deze units optimaal kunnen worden ingesteld op de motor en de toepassing.
Door toepassing van de nieuwste inzichten van energiebesparende instellingen, welke zijn verwerkt in de nieuwe interne firmware, zijn hoge besparingen mogelijk in het energieverbruik!

InvertekDe ODV-3 units zijn standaard voorzien van een duidelijk afleesbaar OLED display en een geïntegreerd netfilter volgens EN61800-3 cat.1 cat.2.
Ook is deze serie ODV-3 – ECO te programmeren en monitoren met het programmeerpakket onder Windows PC-PROGSET-IN.

Bekijk de ODV-3 in onze webshop!
Hier vindt u ook informatie over de nieuwe types.

 

E-Totaal september 2015