Nieuw: RVS hygiënische kast voor Food, Beverage & Pharma

B3 industrie haar leveringsprogramma van nVent Hoffman (voorheen Eldon) uitgebreid met de hygienic uitvoeringen

uit serie HDW de types/groottes HDW0828130, HDW1228130 en de grootste uitvoering HDW1428130 voor Food-, Beverage- en Pharma industrie.

Deze nVent Hoffman Hygiënische Design serie HDW is ontworpen en gemaakt met speciale materialen voor veeleisende sanitaire omgevingen voor gemak bij grondige schoonmaak.

Het rondom afgeronde design en de zelf-draineerbare hoogglans oppervlakken helpen samen met de hoge beschermingsgraad om de schoonmaak en onderhoudstijden terug te brengen,

wat tot een verhoogde productiviteit leidt. Het deurscharnier is special ontworpen om onzichtbaar aan de binnenzijde van de deur te passen wanneer deze gesloten wordt. Hiermee wordt de ophoping van vuil en stof aan de buitenzijde voorkomen wat het mogelijk maakt om de kast eenvoudig te reinigen.

De afdichting wordt gegarandeerd door een rondom verwijderbare blauwe siliconenpakking volgens FDA 21 CFR 177.2600.

Het HD-slot is van roestvaststaal AISI 316 met blauwe siliconenpakking.

De bovenkant van de behuizing heeft een aflopend dak dat in een hoek van 30 graden afloopt naar de voorkant, met een overhang van 30 mm om alle vloeistoffen weg te voeren van de deur.

Hoek uit één stuk gevormd, met een hoek van 8º. Opliggend gemonteerd met opening van 120°. Kan worden gemonteerd voor links- of rechtshandige opening.

De deuren voor kasten zijn extra versterkt met een deurprofiel om vervorming te voorkomen en de hoge beschermingsgraad te handhaven.

Behuizing heeft een wanddikte van 1,5 mm, de deur 2 mm. AISI 304 éénrichting geschuurd roestvaststaal Montageplaat: 2 mm verzinkt staal.

Bevestigd op M8-bouten die op de achterkant van de kast zijn gelast. In deze kasten heeft de montageplaat een zetting naar alle vier zijden voor extra stijfheid.

Wordt standaard zonder doorvoeropeningen geleverd.

Uiteraard kunnen custommade aanpassingen voor u in de fabriek worden verzorgd; o.m. uitsparingen voor touchpanels, hoofdschakelaars, wartels etc

Beschermingsklasse: Overeenkomstig iP 66 / 69/ 69K | TYPE 4X, 12 | IK 08.

De RVS-kast wordt standaard geleverd met montageplaat, compleet met bevestigingsmateriaal en aardingsvoorzieningen en is verpakt in herbruikbare doos.

 

Voor meer informatie en een optimale selectie voor projecten: www.b3industrie.nl of bel 0416 – 695600