CliniClowns

B3 industrie b.v. sponsort de CliniClowns

Kinderen moeten onder alle omstandigheden kunnen blijven spelen, ook als ze ziek of gehandicapt zijn. Spel zorgt ervoor dat een kind weer even kind kan zijn. Het kan helpen moeilijke situaties te verwerken.
Uit de dagelijkse werkelijkheid CliniClowns is er voor een klein magisch moment met grote betekenis door oprecht contact met de clown voor kinderen in een moeilijke gezondheidssituatie. Waar ziekenhuizen en zorginstellingen zich richten op hun kerndienst, zorgen wij voor afleiding en plezier. Via de stijlfiguur van de clown maken wij contact. We gaan mee met de fantasie van het kind. En daar geniet ook de omgeving van mee.

Breed aanbod
Om zoveel mogelijk kinderen te bereiken, ontwikkelen we meerdere activiteiten voor verschillende doelgroepen. Naast de clown aan het ziekbed, kunnen gezinnen terecht bij ons rondreizende Circus Boemtata, kan een gezin een dagje uit beleven in het CliniClowns College, bezoekt het Klein Zintuigen Orkest diverse zorginstellingen én ontwikkelen we leuke schoolvoorstellingen. Voor de kinderen die vanwege hun ziekte of handicap langdurig thuiszitten, is er het besloten online platform van de CliniClowns Club.

Website CliniClowns

sponsor-cliniclown