Philips DAP

B3 industrie heeft aan Philips – DAP Hoogeveen een groot aantal betrouwbare industriële computers geleverd. Deze IPC systemen zijn bestemd voor de test – afdeling van de nieuwste generaties koffiezetapparatuur en waterkokers.
Voor de verwerking van meetgegevens heeft Philips in eigen beheer software ontwikkeld. Om deze hoogwaardige applicatiesoftware optimaal te laten functioneren, heeft Philips – DAP na een gedegen marktonderzoek gekozen voor de hoogwaardige industriële computers van het fabrikaat Wöhrle.

Deze industriële computersystemen zijn op specifieke technische wensen van Philips geassembleerd.

Gezien het feit dat ook B3 industrie het volste vertrouwen heeft in het Wöhrle IPC concept, heeft B3 industrie speciaal een nieuwe testunit voor Philips – DAP geassembleerd en voor meer dan een maan ter ”vuurproef” aangeboden. Deze proefperiode is glasrijk doorstaan, waarna B3 industrie de opdracht door Philips – DAP is toevertrouwd, om voor alle resterende testeilanden, deze betrouwbare Wöhrle IPC systemen te leveren. Deze IPC systemen functioneren tot volle tevredenheid van Philips – DAP en B3 industrie in deze zeer speciale omgeving.