Chocoladezoen

Van onze trouwe afnemer Van der Breggen te Tilburg hebben wij alweer een aantal jaar geleden het vertrouwen en opdracht gekregen om de volledige productielijn van de toenmalige Buys (neger-) zoenen te Oud Gastel te verhuizen en opnieuw op te zetten in hun nieuwe pand te Tilburg. Na gedegen overleg qua techiek in investering is gekozen is voor een volledig nieuwe schakelkast en de elektrische installatie.

De nieuwe ELDON RVS schakelkast is voorzien van de intelligente modulaire HITACHI plc -EH150 besturing en HITACHI frequentie-regeling voor de regeling van de pompcapaciteit en voor de eenduidige bediening van dit gehele eiwitaanmaakproces het EXOR HMI bedienpaneel 15 inch kleurentouchscreen eTOP50.

 

Buys – Spuitkoprobot, servogestuurd:

Nadat de gehele productielijn was verhuisd en gemoderniseerd werd tevens besloten om de spuitkoprobot, voorzien van een servogestuurde spuitkopaandrijving te reviseren. Ook dit project heeft b3 industrie geheel mogen uitvoeren; Nieuwe schakelkast, nieuwe plc besturing waarbij met behulp van hoogwaardige HITACHI plc-EH150 postitoneermdules EH-POS / EH-POS4 de beide HITACHI servomotoren receptgestuurd de juiste Buys zoen model kan produceren. Door de door B3 industrie ontwikkelde applicatiesoftware voor EXOR HMI, HITACHI Plc en de HITACHI servodrives, is het mogelijk om  – indien gewenst – diverse modellen product te produceren.

Via Remote-Service is deze installatie door de engineers van B3 industrie op afstand te monitoren en te servicen. Ook geïnteresseerd in deze servicemogelijkheden van b3 industrie?; bel onze afdeling verkoop; 0416 – 69 56 00 of mail: info@b3update.ontwikkelsite.com.