Openingstijden met Hemelvaart en Corona-update

In verband met Hemelvaart zijn wij donderdag 21 en vrijdag 22 mei aanstaande gesloten.

Maandag 25 mei a.s. is ons kantoor weer geopend.
Bestelde orders via onze webshop worden vanaf deze maandag direct verwerkt en overeenkomstig de productafhankelijke levertijd aan u uitgeleverd.


Bereikbaarheid servicedienst gedurende Hemelvaart

Voor onze klanten met een geactiveerd servicecontract is onze servicedienst bereikbaar op het volgende telefoonnummer:

0416 – 69 56 09

 

 

 

 

 


Corona-update 20 mei 2020

Het coronavirus heeft uiteraard nog steeds onze volledige aandacht. Wij houden ons strikt aan het advies van het RiVM en onze bedrijfsvoering is hier volledig op afgestemd. De maatregelen die wij getroffen hebben om de werkomstandig- heden zo gezond en veilig mogelijk te houden voor onze klanten, medewerkers, projectpartners en leveranciers blijken vooralsnog de juiste.
Wij zijn hier gelukkig allen gezond en hopen uiteraard dat u dat als relatie ook bent en blijft!

Persoonlijk klantcontact:
De minimale afstand van 1,5 meter wordt volledig gerespecteerd en onze medewerkers zullen de komende periode toch nog zoveel mogelijk per e-mail en/of telefonisch contact blijven houden met u.
Zoals bij de laatste briefing van onze minister-president en het RiVM op 19 mei jl. gaan ook wij weer heel voorzichtig naar klanten in verband met projecten en/of service. Dit met het nadrukkelijk in acht nemen van alle voorgeschreven veiligheids- en hygiënemaatregelen.

Voorraad en levering:
De intensieve samenwerking met onze leveranciers resulteert in een
optimale leveringsbetrouwbaarheid van producten. Het uitleveren van orders loopt via onze vaste transporteur POSTNL. Door de logistieke drukte en het werken met gescheiden ploegen, kan het zijn dat een zending onverhoopt vertraging oploopt. Vertrouwend op uw begrip in deze.

Wij wensen u een goede gezondheid toe in deze ongekend heftige  periode en hopen u op kort termijn weer persoonlijk te mogen ontmoeten.