B3 industrie nieuwsbrief juni

Ruim een maand geleden is onze volledig nieuwe website gelanceerd en met succes!
De website met geïntegreerde webshop werd al heel snel goed gevonden via Google. Reeds meerdere nieuwe klanten hebben wij mogen begroeten, die ons verblijdde met opdrachten geplaatst in de nieuwe webshop. Van meerdere bestaande relaties hebben wij positieve reacties ontvangen over het bestelgemak van de webshop, waarvoor onze dank!

Ook u kunt nu heel gemakkelijk 24/7 online bestellingen doen en wij verzorgen de rest!

Synergie-effect duidelijk merkbaar:

Onze website en webshop zijn een sterk ‘dynamisch duo’; Vanaf de lancering medio mei jl. zijn wij constant bezig met het uitbreiden van het aantal producten, het verbeteren van omschrijvingen van de productspecificaties, het plaatsen van nieuwe artikelen, persberichten en referentieprojecten etc. etc.

Koopjeshoek:

En wat te denken van onze koopjeshoek? Gemakkelijk virtueel rondneuzen op onze ‘vlooienmarkt’ voor een goed-(koop) product, wat u goed kunt gebruiken voor uw klant of om even een test mee te doen in de werkplaats! Keuze genoeg en altijd actueel.

Downloadsite:

Ook het downloadgedeelte is onder constant toezicht qua onderhoud en vernieuwing i.v.m. het plaatsen van nieuwe technical notes, handleidingen en nieuwe software!
Indien u bepaalde informatie niet kunt vinden, meld het ons a.u.b.. Dan zorgen wij ervoor, dat u dit benodigde document direct digitaal krijgt aangeleverd.

Ons motto:                                         Wij houden u graag op de hoogte!


ELDON-CUV-KOELUNITS-KLIMAATBEHEERSINGProduct van de maand: Eldon Airconditioning!

Nu de zomer echt los gaat, nemen de interne temperaturen van een niet gekoelde schakelkast tropische waarden aan.

Deze te hoge temparaturen zijn funest voor oude elektronica, IC’s gaan haperen / verbranden intern en de elektrolytische condensatoren gaan lekken en/of exploderen in uw computer, plc-voeding of frequentieregeling, servodrive etc. etc.

Natuurlijk zit niemand hierop te wachten, u niet, de productiechef niet en ook uw afnemer niet, die de bestelde goederen niet geleverd krijgt vanwege deze onverhoopte productiestilstand:

Niets doen is eigenlijk geen optie of houdt u van Russisch roulette?

Ons advies: Bel ons en wij selecteren voor u per omgaand de juiste koeling en kunnen deze hardware zowel snel leveren, alswel bij u ter plaatse installeren.

Bel: 0416 – 69 56 00 of vraag een offerte aan: Formulier informatie aanvraag

Bekijk de Eldon Aicro’s


Worhle-Voedingen-ups-hoofdfotoWöhrle voedingen & UPS

B3 industrie b.v. is al meer dan 15 jaar officieel agent in Nederland van WÖHRLE StromVersorgungssysteme en levert en support het gehele industriële elektrische voedingen en UPS / ‘No-Break’ leveringsprogramma.
Dit industriële voedingen-programma loopt vanaf 1 Fase-in / 24 VDC -1 Ampère uit t/m 3 Fase in / 24 / 48 VDC – 80 Ampère uitgaand.
Het industriële UPS programma serie CONVERT  loopt vanaf 1 Fase in / 1.000 t/m 10.000 VA.
3 Fase UPS systemen serie PW en WISUS leverbaar t/m 500 KVA.

Met behulp van ‘shutdown’ software zijn deze UPS-systemen volledig te configureren qua o.m. autonomietijd etc. en uw computersysteem
of PC-netwerk volledig veilig en gecontroleerd af laten te schakelen bij een langdurige uitval van netspanning.

B3 industrie heeft meer dan 15 jaar praktijkervaring met de levering en technisch support van de hardware en software van deze betrouwbare fabrikant uit Duitsland, zowel als leverancier alswel als solution-provider van uw projecten.

Ook voor u selecteren wij graag een betrouwbare UPS – totaaloplossing.

Bel onze verkoop: 0416 – 69 56 00

Bekijk hier Wöhrle op in webshop!


Nieuwsbrief 22-05-04B3 – Mok navulactie

Wegens succes verlengd!

Na vele positieve reacties op onze ‘webshop-mokken’-actie, hebben wij besloten om de navulactie te verlengen!

Bij een bestelling via de webshop van
minimaal   150, – netto, krijgt u de heerlijke nieuwe vulling van uw mok bij uw zending meegeleverd!

Deze zomeractie duurt t/m 31 augustus 2015.

Bekijk hier de webshop!